- Nieuw-Lekkerland -

 

Op maandag 12 juli 2021, omstreeks 20.23 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand in een woning gelegen in de Dirk III straat in Nieuw-Lekkerland. Een dag eerder, op 11 juli 2021, werd de brandweer ook opgeroepen voor een (zolder)brand in de zelfde woning, maar dat viel toen gelukkig mee en er hoefde toen alleen maar geventileerd te worden.

Vandaag was dit niet het geval. Er was weer brand ontstaan op de zolder, en dat is geblust door de brandweer. De hoogwerker van post Papendrecht kwam ook ter plaatse, maar was uiteindelijk niet meer nodig en ging retour kazerne. Oorzaak van de brand is niet bekend.

 

On Monday, July 12, 2021, around 8.23 p.m., the fire brigade was alerted to a house fire in a house located in Dirk III street in Nieuw-Lekkerland. A day earlier, on July 11, 2021, the fire brigade was also called for an (attic) fire in the same house, but that was not so bad and all that was required was ventilation.

Today this was not the case. A fire had started in the attic again, which was extinguished by the fire brigade. The aerial platform of Post Papendrecht also arrived on site, but was eventually no longer needed and went back to the barracks. The cause of the fire is unknown.

 


Tekst & Foto's: Twan Beukers