Nieuw-Lekkerland

 

Een oudere man is donderdagavond 2 december 2021 gewond geraakt nadat hij in zijn woning in de Van Vlietstraat in Nieuw-Lekkerland van 2 trappen is gevallen.

De man stond nabij zolder. Wat er misging, is niet duidelijk, maar de man viel eerst van de vlizotrap en daarna van een volgende trap en kwam op die manier op de begane grond terecht.

Een Ambulance, het Rapid Response team en een mobiel medisch team van de traumahelikopter en politie werden opgeroepen voor hulp. De meneer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

 

An elderly man was injured on Thursday evening, December 2, 2021, after falling down 2 flights of stairs in his home in Van Vlietstraat in Nieuw-Lekkerland.

The man was standing near the attic. It is not clear what went wrong, but the man first fell from the loft ladder and then from the next staircase and ended up on the ground floor.

An Ambulance, the Rapid Response team and a mobile medical team from the trauma helicopter and police were called for help. The man was rushed to hospital for further treatment.


Foto's & Tekst: Twan Beukers