Lekkerkerk

 

Het Gemini College in Lekkerkerk is ontruimd door de brandweer. Rond 11.15 uur kwam er een melding binnen dat er brand zou zijn. Hulpdiensten met spoed ter plaatsen gegaan met verschillende voertuigen.

De brandweer was er snel bij en was met ventilatoren het gebouw binnen gegaan om de rook weg te krijgen. De brand is aangestoken in de toiletten. Drie leerlingen zijn hiervoor aangehouden. De politie is een onderzoek gestart. De school is de rest van de dag gesloten.

Er zijn geen gewonden gevallen. Er zijn ter plaatse twee personen door het ambulancepersoneel nagekeken vanwege rookinhalatie.

 

The Gemini College in Lekkerkerk has been evacuated by the fire brigade. At around 11:15 a.m., a report was received that there would be a fire. Emergency services rushed to the scene with several vehicles.

The fire brigade was quick and had entered the building with fans to clear the smoke. The fire was lit in the toilets. Three students have been arrested for this. The police started an investigation. The school is closed for the rest of the day.

No one was hurt. Two people at the scene were checked by paramedics for smoke inhalation.