Oud-Alblas

 

Op vrijdagochtend 29 april 2022 is de brandweer met spoed uitgerukt voor een melding vrachtwagenbrand op de Peilmolenweg (N481) in Oud-Alblas.

De brandweer, die met spoed ter plaatste kwam, hoefde echter niet te blussen. De brand die was onstaan door een vastgelopen rem, werd ontdekt door een andere weggebruiker en attendeerde de chauffeur erop dat zijn vrachtwagen aan het roken was. De vonken/vlammen zijn uitgemaakt met de brandblusser van de vrachtwagen.

Er zijn geen gewonden gevallen. En een monteur komt ter plaatste om de vastzittende rem te bekijken en te beoordelen voor een ritje garage.

 

On Friday morning, April 29, 2022, the fire brigade was urgently called out to report a truck fire on the Peilmolenweg (N481) in Oud-Alblas.

However, the fire brigade, who rushed to the scene, did not have to extinguish the fire. The fire, which was caused by a jammed brake, was discovered by another road user and alerted the driver that his truck was smoking. The sparks/flames were put out with the truck's fire extinguisher.

No one was hurt. And a mechanic comes to check and assess the stuck brake for a garage ride.