Wielerkoers Noordeloos

 

Maandag 7 augustus 2023 heeft er in Noordeloos een wielerkoers plaatsgevonden. Er werden, verdeeld over de dag, meerdere ritten verreden. Vanaf half één was er een dikke banden race voor jongeren in de leeftijdscategorieën; 5/6 - 7/8 - 9/10 - 11/12 jarigen. Ook was er voor de kinderen een klimwand en was er gratis ijs.

Vervolgens was de junioren rit die ging over 60 rondes over het 800 meter lange parcour. De winaar Thijs Wemmers (68) werd gevolgd door de nummer 2, Jost van de Streek (65) en de nummer 3, Thijs Vrij (72). Bij de vrouwen stond na 50 rondes Paulien Koster (18) op het hoogste treetje, gevolgd door Bente van den Nouweland (26) op nummer twee en Noa Jansen (15) op nummer 3.

Na de ritten van de junioren en de vrouwen werden de Funklasse voor inwoners van Gemeente Molenwaard, 5 Herenlanden, Altena, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en leden Jan van Arckel zonder licentie, de startlicentie en de Elite verreden.

De organisatie, die zo'n 200 sponsoren had, kijkt terug op een goed bezochte dag.Let op! Mocht je de foto via deze website downloaden kan het zijn dat de kwaliteit minder is dan hoe de foto is genomen. Mocht dit het geval zijn en u / jij de foto in de hoogste kwaliteit willen hebben; mail, app of stuur een Pb / Dm met de betreffende foto (screenshot of iets dergelijks) naar mij toe, dan stuur ik de foto('s) in de hoogste kwaliteit door.

Contactgegevens:

Mail: twanbeukers@outlook.com

Telefoon: 0638673181 (zakelijk nummer)

Instagram: @twanbeukersfotografie