Kinderdijk

 

Vrijdagavond 29 september 2023 is de politie met spoed af gegaan op een verdachte situatie bij een oprit naar een woning langs de Molenstraat in Kinderdijk. Een man zou daar onwel in een auto zitten. Op dat zelfde moment kwam er bij de meldkamer een melding binnen kwam over knallen die werden gehoord in Kinderdijk, werd het zekere voor het onzekere genomen en werd er rekening gehouden met vuurwapen gevaarlijke situatie.

Agenten deden uit voorzorg daarom met hun zware, kogelwerende vesten aan. Na enig speurwerk werd de exacte locatie, die eerst vrij onduidelijk was, gevonden. Agenten sloegen op de ramen van de auto waar een oudere man in zat die slecht reageerde.

Ne enige tijd kreeg de politie contact met de man. De man werd uit zijn auto gehaald en is uitgebreid nagekeken door ambulancepersoneel. Na langdurig overleg werd besloten de man niet te laten vervoeren door de ambulance. De automobilist is door de politie meegenomen. De man is niet aangehouden, maar krijgt passende zorg. Zijn auto is door een agente meegenomen. Waardoor de man onwel is geraakt, is niet bekend.

De gehoorde knallen in Kinderdijk zijn zeer waarschijnlijk afkomstig van vuurwerk.