Nieuwpoort

 

In de nacht van vrijdag 6 september op zaterdag 7 september 2023 heeft er langs de Buitenhaven in Nieuwpoort een ongeval plaatsgevonden na een ruzie op een bruiloft. Hiervoor kwamen meerdere politievoertuigen en een ambulance met spoed ter plaatse.

Even na middernacht ontstond er bij Het Arsenaal, waar op dat moment een bruiloft gaande was door onbekende reden ruzie. Één van de gasten is toen in zijn auto gestapt en reed vervolgens weg. Tijdens het wergrijden werd de achterruit van de ingeslagen. De bestuurder gaf vervolgens gas, ramde een geparkeerde auto en kwam op zijn dak terecht. De bestuurder van de auto isnagekeken door het ambulancepersoneel. De man is aangehouden, onderandere voor rijden onder invloed, aldus de politie. Ook een vrouw is nagekeken door het ambulancepersoneel, zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Een berger heeft de auto die op zijn kop lag en de geparkeerde auto die schade opliep door het ongeluk afgevoerd. Uiteindelijk liep de ruzie met een sisser af, met behulp van de politie.