Zaterdagavond 13 april heeft in dorpshuis Het Carillon in Nieuw-Lekkerland de 1e editie van de Muziek Pubquiz plaatsgevonden. De quiz, waaraan zo'n 20 teams meededen, werd georganiseerd door muziekvereniging Apollo. 

Er waren verschillende thema's, waaronder klassieke muziek en hedendaagse pop muziek. Over deze thema's werden dan verschillende vragen gesteld. Sommige vragen werden met muziek begeleid door Apollo en met dans door vereniging Kracht en Vriendschap. 

Er waren ook prijzen te winnen. Het team met 1e plaats wonnen 2 tickets voor een uitvoering van de Zandtovenaar, verder wonnen ze ook een meter bier. De 2e plaats werd gedeeld door 2 teams. Maar omdat er maar 1 prijs voor de 2e plaats was werd dat door de jury opgelost door het ene team de 2e plaats prijs te geven, dat een slagroomtaart betrof. Het andere team dat 2e eindigde, dat meedeed onder de naam; 'Uit liefde voor bier' kreeg een meter bier als prijs.

Na afloop van de quiz kon nog worden nagepraat over de quiz onder het genot van een drankje. Er word door de organisatie teruggekeken op een geslaagde avond.