Speeltuin Middelweg weer open!

 

Op 17 april is speeltuin Middelweg in Nieuw-Lekkerland weer open gegaan. Onder belangstelling van veel aanwezigen werd het startsein gegeven door kinderburgermeester Maren. Dit gebeurde na een korte toespraak van wethouder Piet Vat waarbij hij, namens de gemeente Molenlanden, een cheque overhandigde van € 6200,00 ten behoeve van de renovatie van het schuurcomplex van de speeltuinvereniging aan de voorzitter, Roelof van Bruggen. Daarnaast ontving de vereniging van het Kernoverleg Nieuw-Lekkerland ook nog een cheque van € 2000,00 voor dit doel. Daarmee is de renovatie, met eigen inzet, haalbaar geworden en dankt de vereniging sponsoren voor hun hulp.

Om de kinderen duidelijk te maken dat ook grote mensen van een speeltuin houden gingen Piet Vat en Roelof van Bruggen nog even op de wipwap.

Voor de kinderen was er een traktatie verzorgd door PLUS en AH.

Naast dat de speeltuin veel speelplezier biedt zijn er ook nog veel activiteiten voor de kinderen en wordt er ook nog een midzomermarkt georganiseerd. Het seizoen wordt op 1 november afgesloten met een lampionnenoptocht met muzikale omlijsting.

Benieuwd wat er naast spelen nog meer te doen is in de speeltuin, hoe je lid kunt worden en hoe je vrijwilliger kan worden? Ga dan naar de website: www.speeltuinmiddelweg.nl.

Het bestuur is blij met alle vrijwilligers en spreekt via deze weg zijn dank uit aan de vrijwilligers die met hun vele werk er voor gezorgd hebben dat de speeltuin er goed verzorgd bij ligt.


Foto's en tekst: aangeleverd.